Jocuri Online

3D Pac-Man

Joc de arcade

3d pac-man

3D Pac-Man Evaluare: 6/10

Joc 3d pac-man

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Mananca toate punctele din calea ta și stadiul clar după etapa. Uita-te afară și pentru a evita fantome rele! Punctele super-puterea ta va crește. Colecta fructe pentru a câștiga puncte în plus.Cafea vă va oferi ceea ce aveți nevoie pentru a merge după acele fantome, așa că grăbește-te înainte de a purta efecte sus! Utilizați tastele săgeată din tastatură pentru a muta Pacman.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6833 de ori online. Clasament 2879 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 32 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6833 ori
3D Pac-Man

O caracteristică de mare, încât acest joc are un editor de nivel. Acest lucru înseamnă că veți fi în măsură de a construi dvs. de etape propriile Pacman. Cât de mișto e asta?

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit 3D Pac-Man pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Arcade numit 3D Pac-Man. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit 3D Pac-Man , şi este legată de Arcade. Noul nostru joc 3D Pac-Man este unul dintre cele mai bune jocuri de Arcade puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit 3D Pac-Man, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

3D Pac-Man
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de arcade

Arkanoid JUCA ►

Arkanoid

6
6 din 10 - 12068 voturi
Jucat
181084
ori

Folosind mouse-ul, ghid vă bord la saritura mingea pe ecran şi rupe toate colorat blocuri. În cazul în care mingea cade sub bord dumneavoastră, veţi pierde o viaţă. Cer senin pe ecran şi de a avansa la nivelul următor. Există 50 nivele. Colecta de putere-up-uri, pentru a ajuta sau împiedica jocul să crească, psihiatru, Split, captura, dublu bata si cu laser. Prinde care se încadrează puncte pentru a le adăuga la scor.

Bastoane si discuri JUCA ►

Bastoane si discuri

6
6 din 10 - 17456 voturi
Jucat
79052
ori

Jocul este format din trei tije verticale și un număr de discuri. Sunt aranjate de la cea mai mare la cea mai mică în funcție de mărime, în prima tijă amonte. Nu se poate plasa un disc mai mare pe una mai mică în cel mai scurt timp. Jocul este de a muta toate discurile pentru a treia tija plasat Descrescator Crescator. Instrucțiuni: Aveți posibilitatea să mutați doar un singur disc la un moment dat. Un disc mai mare nu se poate baza pe un ...

Bust a Move JUCA ►

Bust a move

6
6 din 10 - 3418 voturi
Jucat
73077
ori

Joaca acest joc clasic Bust o Move. Veti trece prin ecrane diferite, şi trebuie să arunce mingea în culoarea dreptul de a pune împreună trei sau mai multe mingi, şi le face să dispară. Este o dependenţă foarte şi foarte faimos, nu avem nevoie sa spun mai mult?