Jocuri Online

Doom Flash

Joc de arcade

Doom flash

Doom Flash Evaluare: 7/10

Joc doom flash

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ceva nu merge bine la o stație de cercetare pe Marte. Oricare ar fi întâmplat cauzat facilitatea să se supună un nivel de 5 carantină. Echipa este compusă din spațiu marin întărite înarmați până în dinți cu putere de foc suficient pentru a neutraliza orice subiect acesti soldati vin peste. O legiune de creaturi de coșmar de origine necunoscută se ascunde în spatele fiecărui perete și codițe camere și tuneluri de nenumărate instalației, omorând ceea ce puțini oameni rămân. Sigilarea portal pe Pamant, sergent, culegător și echipa lor trebuie să utilizeze fiecare armă de care dispun pentru a efectua ordinele lor: nimic nu iese viu.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6041 de ori online. Clasament 3153 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 94 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6041 ori
Doom Flash

Doom este un 1993 ficțiunea horror știință tematice prima persoană trăgător joc video de larg recunoscută pentru că a popularizat primul gen person trăgător cu grafica 3D imersiv.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Doom Flash pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Arcade numit Doom Flash. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Doom Flash , şi este legată de Arcade. Noul nostru joc Doom Flash este unul dintre cele mai bune jocuri de Arcade puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Doom Flash, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Doom Flash
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de arcade

Arkanoid JUCA ►

Arkanoid

6
6 din 10 - 12068 voturi
Jucat
181084
ori

Folosind mouse-ul, ghid vă bord la saritura mingea pe ecran şi rupe toate colorat blocuri. În cazul în care mingea cade sub bord dumneavoastră, veţi pierde o viaţă. Cer senin pe ecran şi de a avansa la nivelul următor. Există 50 nivele. Colecta de putere-up-uri, pentru a ajuta sau împiedica jocul să crească, psihiatru, Split, captura, dublu bata si cu laser. Prinde care se încadrează puncte pentru a le adăuga la scor.

Bastoane si discuri JUCA ►

Bastoane si discuri

6
6 din 10 - 17456 voturi
Jucat
79052
ori

Jocul este format din trei tije verticale și un număr de discuri. Sunt aranjate de la cea mai mare la cea mai mică în funcție de mărime, în prima tijă amonte. Nu se poate plasa un disc mai mare pe una mai mică în cel mai scurt timp. Jocul este de a muta toate discurile pentru a treia tija plasat Descrescator Crescator. Instrucțiuni: Aveți posibilitatea să mutați doar un singur disc la un moment dat. Un disc mai mare nu se poate baza pe un ...

Bust a Move JUCA ►

Bust a move

6
6 din 10 - 3418 voturi
Jucat
73077
ori

Joaca acest joc clasic Bust o Move. Veti trece prin ecrane diferite, şi trebuie să arunce mingea în culoarea dreptul de a pune împreună trei sau mai multe mingi, şi le face să dispară. Este o dependenţă foarte şi foarte faimos, nu avem nevoie sa spun mai mult?