Jocuri Online

Minesweeper

Joc de arcade

Minesweeper

Minesweeper Evaluare: 5/10

Joc minesweeper

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Obiectivul jocului este de a localiza toate minele repartizate pe grila pătrat la fel de repede ca tine poate. Există două grile de 16x16 și 25x25 dimensiunile în joc. Trebuie sa dau seama locatia toate minele bazate pe aceste numere. Trebuie să aibă răbdare și să analizeze cu atenție pentru a găsi locația exactă a unei mine. Încercați pentru a rezolva rețele cât de repede poți să-l facă pentru a lista de mare scor.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7471 de ori online. Clasament 3193 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 26 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7471 ori
Minesweeper

Obiectul acestui joc on-line gratuit este de a șterge un câmp minat abstract, fără a detonante o mină singur. Jocul a fost scris pentru platforme de sisteme de mai multe, care sunt încă în uz astăzi.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Minesweeper pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Arcade numit Minesweeper. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Minesweeper , şi este legată de Arcade. Noul nostru joc Minesweeper este unul dintre cele mai bune jocuri de Arcade puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Minesweeper, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Minesweeper
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de arcade

Arkanoid JUCA ►

Arkanoid

6
6 din 10 - 12068 voturi
Jucat
182604
ori

Folosind mouse-ul, ghid vă bord la saritura mingea pe ecran şi rupe toate colorat blocuri. În cazul în care mingea cade sub bord dumneavoastră, veţi pierde o viaţă. Cer senin pe ecran şi de a avansa la nivelul următor. Există 50 nivele. Colecta de putere-up-uri, pentru a ajuta sau împiedica jocul să crească, psihiatru, Split, captura, dublu bata si cu laser. Prinde care se încadrează puncte pentru a le adăuga la scor.

Bastoane si discuri JUCA ►

Bastoane si discuri

6
6 din 10 - 17460 voturi
Jucat
80607
ori

Jocul este format din trei tije verticale și un număr de discuri. Sunt aranjate de la cea mai mare la cea mai mică în funcție de mărime, în prima tijă amonte. Nu se poate plasa un disc mai mare pe una mai mică în cel mai scurt timp. Jocul este de a muta toate discurile pentru a treia tija plasat Descrescator Crescator. Instrucțiuni: Aveți posibilitatea să mutați doar un singur disc la un moment dat. Un disc mai mare nu se poate baza pe un ...

Bust a Move JUCA ►

Bust a move

6
6 din 10 - 3418 voturi
Jucat
74504
ori

Joaca acest joc clasic Bust o Move. Veti trece prin ecrane diferite, şi trebuie să arunce mingea în culoarea dreptul de a pune împreună trei sau mai multe mingi, şi le face să dispară. Este o dependenţă foarte şi foarte faimos, nu avem nevoie sa spun mai mult?