Jocuri Online

Bowja Ninja 2

Joc de aventură

Bowja ninja 2

Bowja Ninja 2 Evaluare: 6/10

Joc bowja ninja 2

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci puteţi să faceţi clic pe obiect sau locaţia pe care o arată spre.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 65297 de ori online. Clasament 212 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 10888 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 65297 ori
Bowja Ninja 2

Bowja, ninja, Aventura, robot, motocicleta, cu trenul,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bowja Ninja 2 pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Bowja Ninja 2. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bowja Ninja 2 , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Bowja Ninja 2 este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bowja Ninja 2, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bowja Ninja 2
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77916
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43580
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.

Aviator JUCA ►

Aviator

6
6 din 10 - 5214 voturi
Jucat
30591
ori

În acest joc, esti un om care zboară. Pentru aceasta, se va utiliza tastele săgeată