Jocuri Online

salvare pe printesa

Joc de aventură

Salvare pe printesa

Salvare pe printesa Evaluare: 4/10

Joc salvare pe printesa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc joci un prinț care trebuie să salveze iubita lui printesa călătorind printr-o lume de platforme de sărituri. Pentru această aventură, faceți clic pe tastele săgeată pentru a muta, lateral și în sus pentru a sari. Apăsarea pe bara de spațiu va investi gravitate dumneavoastră și vă puteți plimba pe tavan. Trebuie să depășească diferite niveluri, fiecare ecran este mai dificil decât ultima. Aveți pentru a distruge inamicul și colecteze toate monedele de aur pe care le poate.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 18606 de ori online. Clasament 1101 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1062 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 18606 ori
salvare pe printesa

Platforma de joc în care va trebui să depășească fiecare ecran pentru a avansa la nivelul următor. Nivelurile cresc în dificultate pe măsură ce progresezi. Esti un mic prinț care are pentru a defila prin fiecare dintre ecranele pentru a elibera printesa. Trebuie să ia monedele și de a ajunge la sfârșitul fiecărui nivel la altul. Puteți utiliza bara de spațiu pentru a inversa gravitatea pentru a merge pe acoperiș, dar nu puteți folosi prea multe ori.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit salvare pe printesa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit salvare pe printesa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit salvare pe printesa , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc salvare pe printesa este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit salvare pe printesa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

salvare pe printesa
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.