Jocuri Online

Aventură Curios

Joc de aventură

Aventură curios

Aventură Curios Evaluare: 2/10

Joc aventură curios

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, obiectivul dvs. este de a colecta obiecte, în scopul de a explora mai mult împrejurimile. Utilizați stânga și tasta din dreapta sau tasta A și D pentru a muta, și în sus tasta sau tasta W pentru a sari. Bara de spațiu sau de pe butonul de control va fi butonul de acțiune. Cu aceasta, va fi capabil să facă nimic. Examina, ridica, utilizare, etc De fiecare dată când veți găsi ceva care va fi capabil de a utiliza, va apărea un semn, așa că nu ezitați să apăsați bara de spațiu. Ochii pe care le vedeți în întreaga lume va salva jocul atunci când le trece.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5967 de ori online. Clasament 3562 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 6 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5967 ori
Aventură Curios

Nu se poate face nimic încă în prima încăpere, astfel încât capul drept. Examina gramada de hârtie pentru a lua o bucată. Apoi, du-te înapoi la stânga și de a examina stiloul pe masă pentru a scrie o notă. Du-te înapoi la dreapta, și de a examina ușa să treacă nota prin. Paznicul te va ignora, dar el va aminti să te hrănească. Pentru unii motiv, el îți dă oțet. Du-te înapoi la prima cameră și să examineze paharul pentru a turna oțet în, apoi fugi, pentru a evita a fi ucis. Dacă sunteți în picioare în fața gaura din perete, explozia nu te va răni. Apoi sari prin locul unde peretele a fost.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Aventură Curios pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Aventură Curios. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Aventură Curios , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Aventură Curios este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Aventură Curios, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Aventură Curios
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77737
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65134
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43407
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.