Jocuri Online

băiat electrice

Joc de aventură

Băiat electrice

Băiat electrice Evaluare: 3/10

Joc băiat electrice

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest băiat blond cu parul are puteri electrice, și joaca în această aventură grafic. Pentru a controla jocul ai nevoie doar de mouse-ul computerului. Trebuie să faceți clic pe elementele pe care le vedeți în scenă și trebuie să eliberați calea de protagonist. Atunci când crezi că tipul poate merge prin nivelul fără probleme, faceți clic pe el și el va începe de mers pe jos la nivelul următor. De-a lungul acest joc va trebui să se uite la fiecare detaliu, rezolva puzzle-uri și ghicitori și se confruntă cu dușmani și roboți ce în ce mai puternice.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6391 de ori online. Clasament 3625 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 8 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6391 ori
băiat electrice

În jocuri de aventura grafice ar trebui să acorde întotdeauna atenție aproape de toate elementele care ne înconjoară. Orice poate fi un instrument util pentru a atinge obiectivul nostru. Trebuie, de asemenea, pentru a rezolva unele puzzle-uri pentru a debloca ușile și pentru a muta pe. Acest gen de jocuri video a devenit popular în deceniile din anii \'80 și \'90. În acei ani a aparut multe jocuri pe calculator de acest gen, și au fost jocuri foarte dependență care au forțat să se gândească.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit băiat electrice pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit băiat electrice. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit băiat electrice , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc băiat electrice este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit băiat electrice, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

băiat electrice
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77757
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65151
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43426
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.