Jocuri Online

cavaler care zboară

Joc de aventură

Cavaler care zboară

Cavaler care zboară Evaluare: 8/10

Joc cavaler care zboară

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc medieval controlezi un cavaler cu un dispozitiv care îi permite să zboare, sau cel puțin plan de între clădiri. Trebuie să colecteze trandafirii pe care le lansa fecioare și sărută unele dintre ele. Dar fii atent cu obstacolele și săgeți arunca inamicii.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6231 de ori online. Clasament 3661 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6231 ori
cavaler care zboară

Acest joc de aventura este jucat de cavaler de zbor. Fiecare nivel să depășească vă permite să câștigați aur, cu care poti cumpara upgrade-uri în fierărie pentru aripi. Unele suplimente va îmbunătăți viteza, alții fac puteți fir cu plumb și alte ajuta ce manevra mai bine.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit cavaler care zboară pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit cavaler care zboară. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit cavaler care zboară , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc cavaler care zboară este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit cavaler care zboară, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

cavaler care zboară
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.