Jocuri Online

Cavalerii vs Orci

Joc de aventură

Cavalerii vs orci

Cavalerii vs Orci Evaluare: 4/10

Joc cavalerii vs orci

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ca un cavaler curajos, este de până la tine să respingă 50 valuri de orci, capcauni şi spaimele alte fortăreaţă. Ţineţi-le pe la baricade, sau lupta le deget de la picior pana in picioare in interiorul castelului. Construiţi clădiri pentru a consolida poziţia dumneavoastră, debloca echipamente noi, sau să creaţi opţiuni de prietenos soldat de formare. Echipeaza-te cu arme minunat, armuri şi scuturi groase robust. Utilizaţi 'WASD ' la circulaţie şi şoarece pentru a tinti si ataca.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14605 de ori online. Clasament 1364 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 776 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14605 ori
Cavalerii vs Orci

cavaler, orci, capcaun, castel, sabie, medievale,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Cavalerii vs Orci pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Cavalerii vs Orci. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Cavalerii vs Orci , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Cavalerii vs Orci este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Cavalerii vs Orci, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Cavalerii vs Orci
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77921
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65300
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.