Jocuri Online

Comorile de la Fundul Mării

Joc de aventură

Comorile de la fundul mării

Comorile de la Fundul Mării Evaluare: 10/10

Joc comorile de la fundul mării

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online gratuit, va trebui să descoperi toate cele trei rute ale Kaluha Triunghiul pentru a găsi cât mai multe comori posibil! Monta submarin dvs., în scopul de a ajunge la adâncimi mai mari! De exemplu, mai mult de placare este egal cu rezistență mai mare la presiune! Delfinii pe care le găsiți vă va da, uneori, indicii. Fii atent de rechini. Folosiți tastele săgeți pentru a naviga nava, și bara de spațiu să renunțe la submarin. Odată ce submarinul este scăzut, găsi o comoară, și apăsați tasta O să-l apuca.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6032 de ori online. Clasament 3592 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 10.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6032 ori
Comorile de la Fundul Mării

Odată ce sunt sub apă, trebuie să fie atent de mai multe lucruri, în scopul de a supraviețui. Mai întâi de toate, să evite rechinii. Dar cele trei gabaritele care vor apărea, de asemenea, foarte importante. Unul va spune oxigenul disponibil în interiorul submarinului, care va fi capabil să rezolve prin simpla urca la suprafata. Celălalt vă va spune presiunea care submarinul se pune prin, ceea ce înseamnă că va trebui pur și simplu să evite merge prea departe sub suprafata. În cele din urmă, va trebui să se întoarcă pe navă, înainte de a rămâne fără baterie.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Comorile de la Fundul Mării pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Comorile de la Fundul Mării. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Comorile de la Fundul Mării , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Comorile de la Fundul Mării este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Comorile de la Fundul Mării, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Comorile de la Fundul Mării
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77757
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65151
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43426
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.