Jocuri Online

Exploreaza Castelul

Joc de aventură

Exploreaza castelul

Exploreaza Castelul Evaluare: 7/10

Joc exploreaza castelul

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

După ce, la un moment dat, în orașul Ichbindubistburg trăit Eine arcaș și Kleine bombardier, o soră și un frate. Într-o zi, ei au decis să se stabilească în afara pentru a căuta mai mult noroc în ținuturile îndepărtate. Credeți că au vreun plan? Bineînțeles că nu! Și acum ești pentru a afla cum să mod neașteptat o astfel de excursie neplanificată poate merge! Utilizați tastele săgeată pentru a muta caracterul tău, și să acorde atenție la tutoriale, veți găsi pe drum, pentru că veți învăța lucruri cum ar fi salt dublu, care este apăsarea tastei salt din nou la partea de sus a unui salt pentru a merge chiar mai mare.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7929 de ori online. Clasament 2939 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 26 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7929 ori
Exploreaza Castelul

Aceasta este o poveste de două canalii norocoase ale căror nume sunt Eine (o fată) și Kleine (un băiat), care a pornit într-o călătorie pentru care nu are planuri speciale. Și sa întâmplat, astfel încât s-au întâlnit o mulțime de aventuri pe drum.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Exploreaza Castelul pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Exploreaza Castelul. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Exploreaza Castelul , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Exploreaza Castelul este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Exploreaza Castelul, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Exploreaza Castelul
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.