Jocuri Online

Fura ca un hoț

Joc de aventură

Fura ca un hoț

Fura ca un hoț Evaluare: 8/10

Joc fura ca un hoț

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Am o prietena care vrea lucruri scumpe. Să se căsătorească cu ea va trebui să cumpere bijuterii, mașini și obiecte scumpe. Aveti nevoie de bani, nu avem, deci va trebui să fure pentru a obține bani. Trebuie să furi din oraș. Conectați-vă în case și să colecteze bani în stradă. Trebuie să eschiva de poliție, care monitorizează siguranța orașului. Scape de masina de politie la secțiunea următoare pentru a continua furtul. Pe fiecare ecran cumpăra ceea ce prietena ta cere să se căsătorească cu ea, la sfârșitul jocului.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5888 de ori online. Clasament 3570 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 8 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5888 ori
Fura ca un hoț

Trebuie să fie o afacere de a fura hoț în tot orașul. Casele sunt închise, dar puteți deschide ușile pentru a transporta obiecte de valoare în interiorul. Mers pe jos pe străzi în căutarea de bani și bijuterii pentru a obține. Ofițerii de poliție patrulează pe străzi în căutarea pentru hoți. Trebuie să fie rapid și ascuns că agenții nu fi prins. Când v-ați jefuit un cartier, ia masina pentru a merge la zona următoare. La sfârșitul fiecărei acces ecran de zona comercială de a merge obtinerea lucrurile pe care prietena ta vrea să aibă, cum ar fi mașini de lux sau bijuterii.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Fura ca un hoț pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Fura ca un hoț. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Fura ca un hoț , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Fura ca un hoț este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Fura ca un hoț, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Fura ca un hoț
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.