Jocuri Online

Indiana Jones

Joc de aventură

Indiana jones

Indiana Jones Evaluare: 6/10

Joc indiana jones

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Un joc gratuit pe linie completă de aventură în stilul lui Indiana Jones. În acest joc, propria noastră aventurier Indiana Jones are pentru a depăși obstacolele cu ajutorul de spirit si inteligenta, folosind obiecte de mediu și sărituri și alpinism cu îndrăzneală. Ajunge la portalul de fiecare nivel și Indiana Jones transportate la sfârșitul aventurii lor.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9506 de ori online. Clasament 2241 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 146 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9506 ori
Indiana Jones

Joc de aventura gratuit, un joc de Indiana Jones în junglă, trebuie să obțineți departe ajunge portaluri de teleportare.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Indiana Jones pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Indiana Jones. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Indiana Jones , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Indiana Jones este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Indiana Jones, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Indiana Jones
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77940
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65319
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43598
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.