Jocuri Online

labirint de uși

Joc de aventură

Labirint de uși

Labirint de uși Evaluare: 10/10

Joc labirint de uși

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Deschideți ușile castelului să meargă pe calea pe care ați duce la printesa. Trebuie să mergi deschiderea ușilor pentru a colecta obiecte care vă permit să depășească obstacolele din calea. Kill monștri cu bani sau obiecte care merge de colectare pe drumul pentru a ajunge la cel mai îndepărtat. Un prinț a salva printesa.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6447 de ori online. Clasament 3654 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 10.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Evaluare bazat pe 2 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6447 ori
labirint de uși

Un joc in care trebuie sa ascuți diferite porțile fiecare dintre ecrane. Trebuie să depășească diferite niveluri. In fiecare dintre ecrane puteti gasi monstri pe care le au de a ucide, fie sau elemente pe care le puteți alege. Obiectele pe care le găsiți pe ecran sunt utile pentru cei care ucide monștri sau cumpăra etapa la nivelul următor.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit labirint de uși pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit labirint de uși. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit labirint de uși , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc labirint de uși este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit labirint de uși, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

labirint de uși
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77940
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65319
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43598
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.