Jocuri Online

Pompierii

Joc de aventură

Pompierii

Pompierii Evaluare: 7/10

Joc pompierii

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Joc în care pompierii au pentru a stinge un incendiu. Nu a fost un incendiu și trebuie să te duci cu furtunul pentru a stinge focul. Flăcările din interiorul case, clădiri și străzi. Aveți de a controla presiunea apei și direcția pentru a ajunge la toate focurile și pentru stingerea incendiilor. Clic pe mouse-ul pentru a controla direcția jetului de apă din furtun. Opriți toate focurile, înainte de expirarea timpului pentru a câștiga.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 5579 de ori online. Clasament 3608 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 34 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 5579 ori
Pompierii

Pompierii ajunge la locul incendiului, arderea clădiri și trebuie să salveze toată lumea. În acest joc esti unul dintre acei pompieri profesionisti care au nevoie pentru a termina fiecare dintre aceste focare, unde flăcările sunt în sau în afara fum. Îndreptați furtunul și a lovit jetului de apă în direcția corectă și la unghi drept, astfel încât apa ajunge la fiecare dintre punctele. Uneori trebuie să-l facă prin ferestrele pentru a uda mobilierul interior.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Pompierii pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Pompierii. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Pompierii , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Pompierii este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Pompierii, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Pompierii
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77940
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65319
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43598
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.