Jocuri Online

Proteja portocale

Joc de aventură

Proteja portocale

Proteja portocale Evaluare: 7/10

Joc proteja portocale

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Există o lume ostilă a portocale și va trebui să protejeze aceste fructe de toate pericolele care le amenință. Va trebui să loc portocale într-un loc sigur și a le proteja de ploaie acidă. Un joc cu o estetică de desene animate pe care le au pentru a proteja portocale de la norii care picătură picături de acid care ucid portocale. Trebuie să calculeze cel mai bun loc de a lua sau cum să obțineți de fructe într-un loc sigur. Fiecare nivel este mult mai complicat decât ultima. Folosi mouse-ul pentru a plasa fructe sau asigurați-vă că ajunge la el în schimb.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7339 de ori online. Clasament 3510 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 68 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7339 ori
Proteja portocale

Traieste aventura de protecție la portocale, aceste fructe sunt amenințați și uciși de nori de ploaie de acid care picătură picături care distrug. Trebuie să poarte fructele de culoare portocalie sau de a construi un paradis sigur pentru ei. Cu o muzică estetic și distractiv de ce trebuie sa faci o serie de miscari pentru a construi un mediu sigur pentru ei. Norii trec pe cer și a scăzut picături de ploaie de acid, care sunt dăunătoare. Se aseamănă mult cu păsările de joc estetice, dar din nou, acest lucru este o idee distractiv.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Proteja portocale pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Proteja portocale. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Proteja portocale , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Proteja portocale este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Proteja portocale, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Proteja portocale
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.