Jocuri Online

Se Eschiva Capcane

Joc de aventură

Se eschiva capcane

Se Eschiva Capcane Evaluare: 3/10

Joc se eschiva capcane

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc bliț distractiv și de dependență esti un ucenic ninja care trebuie să călătorească un labirint de colectare toate stelele evitând în același timp capcane pe care le va apărea. Colecta de stele în timp ce evita sulițe, buzdugan si sari peste gropi. Când ajungi la punctul în care poate continua fără susținerea de asigurare, dacă vei muri. Și nu uitați ninja stăpânul tău stă de veghe peste tine. Joc: Utilizați bara de spațiu pentru a comuta de la stea la stea, și pentru a sări peste.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7249 de ori online. Clasament 3192 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7249 ori
Se Eschiva Capcane

Joc de îndemânare în cazul în care trebuie să rulați un labirint care depășesc teste pe care le pune la fel de bine sari, se eschiva piroane buzdugan sau sulițe. Fiecare ecran este mult mai dificil decât cel precedent, dar jocul este simplu de a juca și pentru toate categoriile de public.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Se Eschiva Capcane pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Se Eschiva Capcane. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Se Eschiva Capcane , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Se Eschiva Capcane este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Se Eschiva Capcane, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Se Eschiva Capcane
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.