Jocuri Online

Super Aventura Girafa

Joc de aventură

Super aventura girafa

Super Aventura Girafa Evaluare: 7/10

Joc super aventura girafa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Acest joc este un joc gratuit adorabil pe linia de amestecare jocuri platforma cu jocuri RPG pentru a face loc pentru acest joc de aventura plina de distractie. Va trebui să se mute caracterul prin niveluri, lupta monştri şi folosind abilităţile dumneavoastră de a avansa. Controalele sunt tastele WASD si cursorul, şi vă va muta şi de a folosi abilităţile dumneavoastră, respectiv. Nu rata acest joc, sigur că vă va place şi să petreacă timp de joc distractiv.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 9432 de ori online. Clasament 2466 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 7.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Evaluare bazat pe 224 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 9432 ori
Super Aventura Girafa

În platforma de jocuri sunt practic sari de la platforma de la platforma pentru a avansa în nivel, dar acest joc este încorporat elemente de RPG, cum ar fi aptitudini, consumabile, articole de diferite arme şi de alţi călători.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Super Aventura Girafa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Super Aventura Girafa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Super Aventura Girafa , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Super Aventura Girafa este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Super Aventura Girafa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Super Aventura Girafa
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77922
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65301
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43585
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.