Jocuri Online

Taie funia de spînzurătoare

Joc de aventură

Taie funia de spînzurătoare

Taie funia de spînzurătoare Evaluare: 5/10

Joc taie funia de spînzurătoare

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Dovedi scopul tau cu arcul, așa cum va trebui să taie funia de spînzurătoare, unde sunt prietenii tăi, cu o lovitură cu săgeată, fără a dăuna ei. Va trebui să urmărească arcul și trage săgeata în direcția și forța necesară pentru a taie sfoara care le deține. Trebuie să fii atent să nu rănești prietenii cu săgeți, trei accidente vasculare cerebrale mor. Puteți folosi arma pentru a ucide calaii care se uită la spânzurătoare. Ai o perioadă limitată de timp pentru fiecare ecran. Elibera prietenii tăi și arată scopul dumneavoastră cu arcul și săgeata.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 7082 de ori online. Clasament 3528 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 32 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 7082 ori
Taie funia de spînzurătoare

Joc de îndemânare și precizie în care utilizați arcul. Va trebui să urmărească cu precizie și se calculează direcția și puterea binelui necesar. Va trebui să taie frânghia care este agățat acolo unde sunt prietenii tai. Puteți folosi arma pentru a ucide călăii cu prietenii tăi închiși. Tăiați corzi înainte de sufocant, aveți o perioadă limitată de timp pentru a trece fiecare ecran. Trebuie de a elibera prietenilor tăi înainte de a se înece. Există o limită de timp pentru a trece fiecare nivel și că toate personajele sunt eliberate nevătămat.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Taie funia de spînzurătoare pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Taie funia de spînzurătoare. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Taie funia de spînzurătoare , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Taie funia de spînzurătoare este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Taie funia de spînzurătoare, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Taie funia de spînzurătoare
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77940
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65319
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43598
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.