Jocuri Online

Temnita războinic

Joc de aventură

Temnita războinic

Temnita războinic Evaluare: 8/10

Joc temnita războinic

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

In acest joc de aventura de acțiune va controla un războinic cu mouse-ul de pe computer. Făcând clic pe butonul mouse-ului dreapta, atacurile războinic. Dacă țineți apăsat butonul în jos, sparge scutul. Unele monștri vă va oferi noi arme și armuri pentru a îmbunătăți caracterul tău și să-l mai puternic.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6603 de ori online. Clasament 3636 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 4 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6603 ori
Temnita războinic

Acest joc este un mix între jocuri de aventura si genul RPG. Protagonistul este un războinic înarmat cu o sabie începe, dar se poate comuta de arme în timpul jocului. Puteți obține, de asemenea, căști și scuturi pentru a se proteja mai bine.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Temnita războinic pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Temnita războinic. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Temnita războinic , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Temnita războinic este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Temnita războinic, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Temnita războinic
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77940
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65319
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43598
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.