Jocuri Online

Vampir

Joc de aventură

Vampir

Vampir Evaluare: 8/10

Joc vampir

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ești un vampir care trebuie să se hrănească cu sânge uman. Vampirii au o gamă de puteri, care ar trebui să fie utilizate pentru om nu fi prins și să bea sângele lor. Puteți zbura ca un liliac de la un loc la altul sau de a folosi puterile mentale. Trebuie să se eschiva de cruci si usturoi, care te-a rănit. O viață aventură distractiv ca un vampir.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 6068 de ori online. Clasament 3576 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 8.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Evaluare bazat pe 10 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 6068 ori
Vampir

Un joc vampir în cazul în care va trebui să învețe să fie unul dintre ei. Ai toate puterile magice și trebuie să învețe să le folosească pentru a mânca umane. Greve femei în somn lor de a bea sângele lor. Trebuie să se evite lucrurile care te-a rănit la fel de cruci si usturoi. Joaca ca un vampir în această aventură distracție pentru toate vârstele.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Vampir pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Aventură numit Vampir. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Vampir , şi este legată de Aventură. Noul nostru joc Vampir este unul dintre cele mai bune jocuri de Aventură puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Vampir, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Vampir
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de aventură

Turtix JUCA ►

Turtix

6
6 din 10 - 13398 voturi
Jucat
77940
ori

Turtix nu ştiu ce s-ar întâmpla, atunci când a încercat turnare un puternic vraja fără supravegherea lui profesor. Când el a pierdut controlul de magie şi a distrus-o că o amulet menţinut de pace şi armonie în lumea lui, el a crezut că cel mai rău s-a întâmplat. Apoi a învăţat întuneric forţe au invadat cinci insule şi răpit tot de la tineri ţestoase de la Scoala de Magie! Determinată pentru a stabili drept ...

Bowja Ninja 2 JUCA ►

Bowja ninja 2

6
6 din 10 - 10888 voturi
Jucat
65319
ori

Bowja Ninja este în spate! De această dată în el intr-o misiune de a sesiza rău planuri de Abura. Folosiţi mouse-ul să facă clic pe obiecte şi locaţii de pe ecran pentru a progresului prin intermediul jocului. Când cursorul este un alb arrow pictogramă atunci sunteţi liber să facă o mişcare. Când cursorul este o filare roşu arrow apoi trebuie să aşteptaţi. Când cursorul este o parte pictogramă atunci p ...

Ramayana JUCA ►

Ramayana

6
6 din 10 - 4460 voturi
Jucat
43598
ori

Acest joc se bazează pe epic Ramayana, în care regele Rama Incearca sa aduci înapoi soţia lui, ca ea a fost răpit de către fratele ei Ravana. Rama trebuie să colecteze trei ashtras (arme) să-l omori pe Ravana si sotia sa, Sita înapoi. Instrucţiuni: Utilizaţi tastele săgeată pentru a muta, în bara de spaţiu pentru a sari si tasta control pentru a trage.