Jocuri Online

Barbie Puzzle: Fata California

Joc de Barbie

Barbie Puzzle: Fata California

Barbie Puzzle: Fata California Evaluare: 3/10

Joc Barbie Puzzle: Fata California

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Joc de piese de puzzle Barbie, acesta este nivelul de dificultate 3. Aici sunt mai multe piese decat altele mai ușor. Acest joc are complicație a fi piese greșite. Va trebui să se rotească în bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător. Căutați printre piesele corect pentru a se potrivi una de alta și du-te întregesc imaginea de fata din California. Prietenul si printesa noastra este vedeta de acest joc în care va trebui să loc piesele de puzzle în poziția corectă și apoi se alăture reciproc pentru a completa imaginea de papusa Barbie.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 35222 de ori online. Clasament 513 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 3.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Evaluare bazat pe 3772 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 35222 ori
Barbie Puzzle: Fata California

Face un puzzle este o activitate intelectuală distractiv. Este despre a avea o imagine anterioară, în acest caz de papusa Barbie. Imaginea este defalcat în zeci de piese cu forme neregulate. Trebuie să găsească legătura între fiecare dintre aceste părți, astfel încât imaginea de Barbie este din nou în întregime. Acest puzzle are dificultati că piesele sunt în poziții care nu sunt potrivite, astfel încât în primul rând trebuie să pună piesa în direcția cea bună înainte de a pleca în căutarea pentru unul cu formă. Când ați terminat, veți vedea din nou imaginea de fata complet California.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie Puzzle: Fata California pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie Puzzle: Fata California. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie Puzzle: Fata California , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie Puzzle: Fata California este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie Puzzle: Fata California, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie Puzzle: Fata California
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136696
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.