Jocuri Online

Machiaj cu Barbie

Joc de Barbie

Machiaj cu Barbie

Machiaj cu Barbie Evaluare: 4/10

Joc Machiaj cu Barbie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea și culoarea. Apoi, aveți posibilitatea de a alege culoarea ochilor pentru a face mai bine. Am terminat cu buzele și apoi unele detalii de bijuterii pentru a termina.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 253539 de ori online. Clasament 31 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 36324 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 253539 ori
Machiaj cu Barbie

Joc de machiaj care are faimosul papusa Barbie ca model. Un machiaj la încheietura mâinii. Papusa clasic blonda de a practica de către acest set de picturi. Aflați toate secretele de stil cu acest exemplu în care va fi capabil de a schimba tonul pielii, ochilor, culoarea parului, coafura, buzele, și toate elementele. În afară de lovitura de eleganta, care este o bijuterie sau niște flori pentru a pune în părul ei. O versiune foarte popular în rândul fetelor și oameni care iubesc stilurile.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Machiaj cu Barbie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Machiaj cu Barbie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Machiaj cu Barbie , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Machiaj cu Barbie este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Machiaj cu Barbie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Machiaj cu Barbie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136875
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136186
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls JUCA ►

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls

2
2 din 10 - 25686 voturi
Jucat
125497
ori

Iti place Barbie? Joc de puzzle Barbie, acesta este primul nivel, aici, piesele sunt sortate, astfel încât acesta va fi mai ușor să se adapteze piesele. Doar a pus fiecare bucata de imagine în loc, astfel încât imaginea să fie completă. Este un joc simplu, copiii va place foarte mult. Ei vor fi în măsură să joace oameni de toate vârstele. Papusa Barbie este una dintre jucariile preferate fete și unii copii. Reprezintă un ideal estetic și d ...