Jocuri Online

Barbie pe gheață (puzzle)

Joc de Barbie

Barbie pe gheață (puzzle)

Barbie pe gheață (puzzle) Evaluare: 6/10

Joc Barbie pe gheață (puzzle)

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Barbie a fost vizitat Disney World cu Ken și prietenii ei. Călătorie a adus o fotografie suvenir, dar sora ei a rupt imaginea. Barbie vrea să aibă această fotografie suvenir, vă poate ajuta prietenul nostru de a stabili fotografie. Pentru a reconstrui imaginea, piesa va selecta cu mouse-ul și atunci când aproximativ 2 sau mai multe piese sunt cusute automat împreună. Scopul este de a completa puzzle-ului și re-lasa imaginea de ansamblu. Acesta este un puzzle cu Barbie, Ken și prieteni. Folosi mouse-ul pentru a reconstrui puzzle-ului.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 43726 de ori online. Clasament 374 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 5064 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 43726 ori
Barbie pe gheață (puzzle)

Papusa Barbie are o fotografie gheață patinaj. Putem vedea printesa patinaj cu prințul. În spatele prietenii ei sunt. În depărtare se poate vedea castelul deasupra norilor. Cai înaripați zboară prin cer. Peisaj superb va trebui să se întoarcă pentru a finaliza. Luați acest puzzle în cel mai scurt timp posibil. Trebuie să părăsească imaginea așa cum a fost în original, cât mai curând posibil.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie pe gheață (puzzle) pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie pe gheață (puzzle). Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie pe gheață (puzzle) , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie pe gheață (puzzle) este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie pe gheață (puzzle), pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie pe gheață (puzzle)
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253539
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136875
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136186
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.