Jocuri Online

Barbie si câinele ei fercheş mic

Joc de Barbie

Barbie si câinele ei fercheş mic

Barbie si câinele ei fercheş mic Evaluare: 1/10

Joc Barbie si câinele ei fercheş mic

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Barbie si umbla ei drăguţ câine dupa cina. Ea vrea ca cainele ei este cea mai frumoasă dintre dezvoltare locuinţe. Ajutor Barbie haine de câine pentru că el trebuie să fie dragut.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 36923 de ori online. Clasament 436 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 1.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Evaluare bazat pe 2258 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 36923 ori
Barbie si câinele ei fercheş mic

jocuri fete, Elle Woods, animale canin,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie si câinele ei fercheş mic pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie si câinele ei fercheş mic. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie si câinele ei fercheş mic , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie si câinele ei fercheş mic este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie si câinele ei fercheş mic, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie si câinele ei fercheş mic
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
252196
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
135516
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
134716
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.