Jocuri Online

Barbie se duce la plaja

Joc de Barbie

Barbie se duce la plaja

Barbie se duce la plaja Evaluare: 4/10

Joc Barbie se duce la plaja

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Barbie se duce la plaja si doar că ea are clar este bikini. Ajut-o decide cu privire la sarong şi flip-flop şi punga care să ia creme pentru a evita arderea. Toate acestea, vi se va face it cu şoarece, făcând clic pe elementul şi trăgând-o la corpul ei frumos.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 23870 de ori online. Clasament 733 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 2226 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 23870 ori
Barbie se duce la plaja

Barbie, Mattel, Caraibe,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie se duce la plaja pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie se duce la plaja. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie se duce la plaja , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie se duce la plaja este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie se duce la plaja, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie se duce la plaja
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253553
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136884
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136201
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.