Jocuri Online

Barbie de Craciun

Joc de Barbie

Barbie de Craciun

Barbie de Craciun Evaluare: 5/10

Joc Barbie de Craciun

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

La Crăciun Barbie vrea să fie la modă. Trebuie sa imbraci haine Barbie de Craciun, Mos Craciun cu pălărie, fular sau pălărie de om de zăpadă. Barbie are toate accesoriile să fie la modă de Crăciun. Creați propriul dvs. de caractere compuneți fiecare element pentru a crea fata ideală pentru vacanțe. Bijuterii, păr, gură, ochi, palarie si haine pentru a personaliza Barbie pentru Craciun.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 35530 de ori online. Clasament 504 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1768 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 35530 ori
Barbie de Craciun

In acest joc, va trebui să facă până și rochie de până de Crăciun, Barbie haine. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe un element cu mouse-ul și trăgând corpul dumneavoastră Barbie. Așezați toate accesoriile de pe caracterul care urmează să fie caracterizate de sarbatori. Dress Up și personaliza celebrul personaj fete atât de iubit.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie de Craciun pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie de Craciun. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie de Craciun , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie de Craciun este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie de Craciun, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie de Craciun
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136696
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.