Jocuri Online

Barbie, o fata moderna

Joc de Barbie

Barbie, o fata moderna

Barbie, o fata moderna Evaluare: 4/10

Joc Barbie, o fata moderna

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc online, puteți vedea Barbie pansament cu hainele cele mai moderne și actuale. Dacă vrei să te îmbraci Barbie în stil ar trebui să alegeți pantaloni sau fuste, jachete și stil modern care se potrivește mare. Mulțumesc pentru tine, Barbie va fi cea mai populară fată din grupul ei de prieteni. După cum puteți vedea, ea are o mare colecție de haine, dar, de asemenea, are mai multe suplimente și accesorii pentru a adăuga la stilul ei. Și tu, îți place să te îmbraci la modă ca ea? Cu acest joc puteți afla mai multe despre moda actuala tineri pentru tine de a deveni un expert pe această temă.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 20605 de ori online. Clasament 996 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 1506 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 20605 ori
Barbie, o fata moderna

Păpușă Mattel Barbie este din nou la modă, datorită acest joc imbraca.Cunoscuta papusa din anii '60 curentului apare cu un nou stil și o nouă gamă de îmbrăcăminte, care sunt foarte populare în rândul fetelor din ziua de azi. Barbie este o fată modernă, ​​și-l arată cu hainele ei îndrăznețe și ocazionali. Trebuie să aveți o bună judecată și alege haine care ti se potriveste pentru a avea un stil de bun pentru orice plan care ar putea apărea cu grupul ei de prieteni.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie, o fata moderna pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie, o fata moderna. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie, o fata moderna , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie, o fata moderna este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie, o fata moderna, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie, o fata moderna
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253539
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136875
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136186
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.