Jocuri Online

Barbie, o femeie crescut

Joc de Barbie

Barbie, o femeie crescut

Barbie, o femeie crescut Evaluare: 5/10

Joc Barbie, o femeie crescut

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc de pansament Barbie sunt puteți găsi un tip de moda, care este în curs și, de asemenea, are indicii de moda vintage. Hainele au un mix de prospetime, stil tineresc si eleganta pe care o fată unic Barbie face. Trebuie să alegeți și combina fiecare articol de îmbrăcăminte pentru a crea un set complet unic pe placul dumneavoastră. Puteți schimba, de asemenea, tipul și culoarea parului pentru a avea același stil ca tinuta ta. Accesorii, cum ar fi genți, pantofi și cercei sunt foarte importante atunci cand aleg un costum, așa ar trebui să arate, de asemenea, aceste mici detalii.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 20333 de ori online. Clasament 982 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1336 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 20333 ori
Barbie, o femeie crescut

Jocuri Dressup scopul de a se imbrace o papusa cu stiluri diferite și îmbrăcăminte. Cu aceste jocuri copii poate potrivi hainele cum le place și să dezvolte creativitatea lor. Protagonistul acestui joc este de Barbie, care trebuie sa se imbrace cu o varietate de articole de îmbrăcăminte și mai multe elemente diferite. Trebuie să trageți de îmbrăcăminte pe corp sa se imbrace manechin, acesta este un mod foarte simplu si rapid pentru a crea propria tinuta la modă.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie, o femeie crescut pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie, o femeie crescut. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie, o femeie crescut , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie, o femeie crescut este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie, o femeie crescut, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie, o femeie crescut
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136696
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.