Jocuri Online

Barbie in patinoar

Joc de Barbie

Barbie in patinoar

Barbie in patinoar Evaluare: 4/10

Joc Barbie in patinoar

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Distractiv de printesa Barbie cu iubitul ei Ken patinaj pe un patinoar. În timp ce patinaj, fac piruete frumoase și dans la sunetul muzicii. În această fotografie se poate vedea, de asemenea, cele două surori ale Barbie bucura de expoziție patinaj figura. Patinoarul este plin de nori albi și în fundal găsim castelul de Barbie și Ken. Cele trei fiice ale lor, montate pe trei cai înaripați se uita la ei din cer. Există un amuzant urs polar alb patinaj cu ei. Dacă vă bucura de acest peisaj frumos, face acest puzzle de Barbie gheață patinator.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 35020 de ori online. Clasament 525 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 2490 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 35020 ori
Barbie in patinoar

Barbie este cea mai cunoscuta papusa din piață. În acest puzzle frumos de Barbie, putem vedea printesa cu Ken pe un patinoar și nori pufoase. Peisajul este frumos, în fundal este un castel, trei cai înaripați și un apus de soare violet. Barbie și Ken sunt întotdeauna împreună, astfel încât în acest joc vă puteți bucura de dragostea și magia lor. Barbie poartă o rochie roz și o coroană albă. Ken este îmbrăcat într-o cămașă de culoare gri, pantaloni negri și un strat de culoare neagră. Dacă vă place iubirea dintre aceste două păpuși, să se distreze jucând acest puzzle de Barbie.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie in patinoar pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie in patinoar. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie in patinoar , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie in patinoar este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie in patinoar, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie in patinoar
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253539
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136873
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136185
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.