Jocuri Online

Barbie plimbări în vară

Joc de Barbie

Barbie plimbări în vară

Barbie plimbări în vară Evaluare: 5/10

Joc Barbie plimbări în vară

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Barbie au planuri in aceste zile de vară, și care au nevoie să fie îmbrăcat corespunzător. Nu vrei să te îmbraci Barbie in vara? Ei bine, nu este sansa ta. Pentru aceasta puteți alege din mai multe haine. După cum vedeți, sunt culori proaspete și frumoase, perfecte pentru haine de vară. Alege hainele care iti plac și trageți-l la corpul de Barbie sa se imbrace in tinuta de alegerea ta. Puteți selecta, de asemenea, mai multe accesorii, cum ar fi ochelari de soare sau diferite, genți de mână care se potrivesc cu pantofii și restul de haine. Distrează-te în timp ce-ți arăt bine gustul pentru moda.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 17679 de ori online. Clasament 1160 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1234 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 17679 ori
Barbie plimbări în vară

Papusa Barbie este imbracata de vară cu unele dintre hainele din colecția sa de mare. Hainele de vară sunt cunoscute pentru a fi culori foarte vii. Shirt sunt cu mânecă scurtă sau fara bretele, pantaloni scurți și ajuta să petreacă mai puțin de căldură. Barbie este îmbrăcat în vară cu seturi diferite pe care le puteți alege în totalitate pe gustul dumneavoastră. Aceasta papusa va rămâne în continuare ca un manechin pentru tine de a alege haine să poarte la următoarea întâlnire. Arata știi moda si accesorii si design Barbie tinuta de vara.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie plimbări în vară pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie plimbări în vară. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie plimbări în vară , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie plimbări în vară este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie plimbări în vară, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie plimbări în vară
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136696
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.