Jocuri Online

Barbie: primăvară

Joc de Barbie

Barbie: primăvară

Barbie: primăvară Evaluare: 4/10

Joc Barbie: primăvară

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Este primavara, iar în primele zile frumoase Barbie doresc îmbrăcat cu haine proaspete și culori mai vii. Deci, aveți nevoie pentru a vă ajuta să decidă cu privire la o tinuta pentru o plimbare în parc, agățat cu prietenii ei și să se distreze. Au o varietate de haine sa se imbrace Barbie in primavara. De asemenea, puteți suplimente care vă place, cum ar fi saci, ochelari, pălării, și alege între diferite încălțăminte ai în colecția ta. Barbie este perfect pentru orice plan de a fi prezent la această primăvară, datorită gust bun.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14725 de ori online. Clasament 1428 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 660 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14725 ori
Barbie: primăvară

Păpuși Barbie sunt caracterizate de o mare colecție de îmbrăcăminte și accesorii, în cele mai recente moda. În acest caz, hainele sunt tipice de primăvară, un sezon, atunci când vremea devine mai caldă până în vara. În primăvara zilele devin mai lungi și culorile devin mai luminoase, datorită la florile care apar în parcuri și terenuri. Haine de primavara Barbie se adaptează, de asemenea, la anotimpuri, și devine mai confortabil și plin de bucurie pentru vreme frumoasă.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie: primăvară pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie: primăvară. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie: primăvară , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie: primăvară este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie: primăvară, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie: primăvară
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253553
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136884
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136201
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.