Jocuri Online

Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa

Joc de Barbie

Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa

Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa Evaluare: 6/10

Joc Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În acest joc va trebui să aleagă cele mai bune rochie de partid printesa de la castel. Barbie este îmbrăcat ca printesa Cenusareasa. Pentru a face costumul aveți nevoie pentru a merge, făcând clic pe haine, păr și accesorii pentru a face să apară pe încheietura mâinii. Faceți clic din nou pentru a face să dispară și alege un alt. Va trebui să facă un frumos set de haine pentru printesa. Care va fi cel mai frumos și elegant seara. Familiei regale. Un personaj care vine la îndemână pentru papusa Barbie.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 75357 de ori online. Clasament 178 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 6814 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 75357 ori
Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa

Unul dintre printesa favorit pentru fete este Cenusareasa. Povestea unei fete care este orfan. Mamă vitregă și surorile ei o tratează prost, ca un servitor. Într-o noapte o zână apare la el și îi dă un costum pentru a merge la o petrecere la palatul regal. În acea noapte, la dans numit prințul care se indragosteste de ea. Ea scapă și să uitați un pantof. Casa prinț de casă caută pentru a găsi proprietarul a pantofului pierdut. În cele din urmă găsit-o, se căsătoresc și trăiesc până la adânci bătrâneți. Au un dulap plin de rochii, pantofi și peruci pentru a face perfect Barbie Cenusareasa la petrecere în seara asta. Face un costum care seamănă cu originalul. Când ați terminat, puteți începe din nou.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie îmbrăcat ca printesa Cenusareasa
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253539
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136875
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136186
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.