Jocuri Online

toamnă Barbie

Joc de Barbie

toamnă Barbie

Toamnă Barbie Evaluare: 4/10

Joc toamnă Barbie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

În cazul în care vremea începe să se mai rece este timpul pentru a schimba hainele și rochie noastre în îmbrăcăminte, care adăpostesc un pic mai mult. În acest joc trebuie să te îmbraci Barbie pentru toamna, cu pantaloni lungi, haine cu mâneci lungi și cizme de protecție împotriva apei de ploaie. Culorile acestui sezon sunt duller și mai puțin strălucitoare, pentru că toamna este un anotimp în care culorile maro și portocaliu predomină. Puteți alege, de asemenea, dintr-o mare varietate de accesorii si coafuri diferite pentru Barbie este mereu în ultima moda.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 14091 de ori online. Clasament 1478 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 584 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 14091 ori
toamnă Barbie

Toamna este sezonul care servește ca o tranziție între vară și iarnă. În acest timp, frunzele unor copaci cad, și totul devine un pic mai rece și off. Barbie are nevoie pentru a obține mai cald să iasă afară în timpul sezonului de toamna haine, și, prin urmare, are de ajutorul tău și de bun gust în haine. Ce zici de pansament ca Barbie in aceasta toamna? Deci, ia unele idei de la acest joc de pansament Barbie in toamna.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit toamnă Barbie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit toamnă Barbie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit toamnă Barbie , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc toamnă Barbie este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit toamnă Barbie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

toamnă Barbie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253553
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136884
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136201
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.