Jocuri Online

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls

Joc de Barbie

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls Evaluare: 2/10

Joc Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Iti place Barbie? Joc de puzzle Barbie, acesta este primul nivel, aici, piesele sunt sortate, astfel încât acesta va fi mai ușor să se adapteze piesele. Doar a pus fiecare bucata de imagine în loc, astfel încât imaginea să fie completă. Este un joc simplu, copiii va place foarte mult. Ei vor fi în măsură să joace oameni de toate vârstele. Papusa Barbie este una dintre jucariile preferate fete și unii copii. Reprezintă un ideal estetic și de personalitate au dat prin seria de desene animate și filme el a jucat.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 125497 de ori online. Clasament 86 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 2.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Evaluare bazat pe 25686 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 125497 ori
Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls

În acest joc, trebuie să recompună o imagine care este împărțit în componente noi. Doar pune înapoi în locul fiecare imagine. Este o compoziție ușor și simplu. Piesele sunt plasate într-un mod care este ușor pentru copii, folosind mouse-ul, faceți clic și glisați fiecare parte la locul său. Imaginea de ansamblu este o scenă de unul dintre filmele care este o papusa zână. Vedem scena din filmul cu aripi și spate zbor. O activitate foarte recomandat pentru toată lumea. Vă că vă petrece un timp bun joc cu acest joc.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253539
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136875
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136186
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.