Jocuri Online

Ken, imagine nouă

Joc de Barbie

Ken, imagine nouă

Ken, imagine nouă Evaluare: 6/10

Joc Ken, imagine nouă

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Ken are nevoie de un look nou pentru a atrage Barbie vă ajută să alegeți cea mai bună tunsoare, cele mai bune haine care se potrivesc noua ta personalitate. Styling un joc în care va trebui să definească imaginea unui protagonist. Ken are nevoie de o noua imagine pentru a face toamna Barbie în dragoste cu el, să-l ajute, trebuie să alegeți cele mai bune tunsoare, cele mai bune haine, care potrivesc cel mai bine pentru noua sa personalitate. Prietenul lui cel mai faimos papusa din lume are nevoie de un look nou și va trebui să creați un nou design. Alegeți haine pentru el. Puteți schimba coafura, culoarea părului și îmbrăcăminte. Joc de moda pentru fete. Cum ar fi de moda ?

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 33175 de ori online. Clasament 537 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 2314 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 33175 ori
Ken, imagine nouă

Ken, prietenul lui Barbie. Acum puteți crea o nouă imagine pentru acest personaj. Puteți alege hainele pe care le purta. Daca sunteti un fan al modei, vă va fi capabil de a crea un set complet de costume pentru personajul principal. Trebuie de a combina culori, pantaloni, jachete, pălării, etc Culorile trebuie să fie combinate pentru a merge la moda. Puteți alege salon, cu părul tăiat și de colorare a părului de culoare. Face prietena ta înapoi în dragoste cu el.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Ken, imagine nouă pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Ken, imagine nouă. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Ken, imagine nouă , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Ken, imagine nouă este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Ken, imagine nouă, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Ken, imagine nouă
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253553
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136884
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136201
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.