Jocuri Online

La Modă Barbie

Joc de Barbie

La Modă Barbie

La Modă Barbie Evaluare: 5/10

Joc La Modă Barbie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Cu mouse-ul va trebui să te îmbraci Barbie cu un stil urban casual. Joc clasic de haine. Au diferite elemente ale unui dulap ca pantaloni, fuste, pantofi, tricouri si mai multe haine. Cu mouse-ul va trebui sa se imbrace protagonistul fata cu un stil casual, urban. Îmbrăcăminte culori simple plate. Set de rochie de stil vechi amintește de jocuri cu decupaje care sa îmbrăcat păpuși antice. Fata protagonistul așteaptă să alegeți haine de culori potrivite pentru ziua de azi.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 15866 de ori online. Clasament 1282 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 958 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 15866 ori
La Modă Barbie

Joc în cazul în care aveți de a combina diferite articole de îmbrăcăminte. Va trebui să facă o fusta in culori combina cu un tricou. Alege haine pentru femei. Ceea ce trebuie sa faci este sa alegi haine dulap care se potrivește. Articole de îmbrăcăminte au culori plat foarte de bază. Va trebui să găsească combinațiile de haine pentru fata du-te la moda. Moda este de gând să ia o haine frumoase, cu culori care se potrivesc bine cu fiecare alte. Spilcui jocuri.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit La Modă Barbie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit La Modă Barbie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit La Modă Barbie , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc La Modă Barbie este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit La Modă Barbie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

La Modă Barbie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253539
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136875
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136186
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.