Jocuri Online

Printesa Barbie

Joc de Barbie

Printesa Barbie

Printesa Barbie Evaluare: 6/10

Joc Printesa Barbie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Barbie este o prințesă și trebuie să fie perfect pentru a dansa cu prințul în acest joc de moda. Pentru a juca trebuie să aveți bun gust și stil. Pentru a juca trebuie să machiaj, pieptene și rochie de până papusa zână prințesă. Veți folosi mouse-ul să faceți clic pe elementul pe care doriți să se aplice pe fata ei destul de navigație și de mișcarea mouse-ului. Aveți posibilitatea să modificați orice vrei, uneori, te simti ca joci conturi. Nivel ușor pentru copii și toată lumea.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 21355 de ori online. Clasament 913 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 1220 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 21355 ori
Printesa Barbie

Setați prințesă poveste va trebui pentru a personaliza un caracter păpușă copil succes inspirat. Una dintre cele mai populare jucarii de la Mattel. O activitate pentru copii, în care aceștia trebuie să le machiaj, pieptene și rochie problema. Când ați terminat, puteți imprima rezultatele pentru a vedea de hârtie ca este. Puteți alege de la bijuterii, bucăți de păr, culori de păr, modă, bijuterii și mai mult. Un joc captivant pentru fetele care iubesc moda.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Printesa Barbie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Printesa Barbie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Printesa Barbie , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Printesa Barbie este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Printesa Barbie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Printesa Barbie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253386
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136677
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
135993
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.