Jocuri Online

Barbie Puzzle

Joc de Barbie

Barbie Puzzle

Barbie Puzzle Evaluare: 6/10

Joc Barbie Puzzle

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt în așteptare pentru tine pentru a termina pentru a vedea întreaga scenă.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 136696 de ori online. Clasament 73 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 18188 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 136696 ori
Barbie Puzzle

Puzzle-urile sunt imagini care rupe în bucăți. O intreaga scena este împărțit în părți, cu diferențe. Fiecare dintre aceste părți trebuie să se potrivească cu celălalt capăt pentru a prelua întreaga imagine așa cum a fost la origine. Există versiuni care sunt redate cu o anumită perioadă de timp. Activitate contra cronometru. Orice fotografie poate servi rupt. În acest caz, avem o scenă în care trei păpuși diferite reprezintă pentru noi. Barbie este o papusa de moda fabricat de American jucărie-companie Mattel, Inc.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Barbie Puzzle pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit Barbie Puzzle. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Barbie Puzzle , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc Barbie Puzzle este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Barbie Puzzle, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Barbie Puzzle
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls JUCA ►

Barbie Puzzle: Fairytopia Jewel Dolls

2
2 din 10 - 25686 voturi
Jucat
125338
ori

Iti place Barbie? Joc de puzzle Barbie, acesta este primul nivel, aici, piesele sunt sortate, astfel încât acesta va fi mai ușor să se adapteze piesele. Doar a pus fiecare bucata de imagine în loc, astfel încât imaginea să fie completă. Este un joc simplu, copiii va place foarte mult. Ei vor fi în măsură să joace oameni de toate vârstele. Papusa Barbie este una dintre jucariile preferate fete și unii copii. Reprezintă un ideal estetic și d ...