Jocuri Online

patinator Barbie

Joc de Barbie

patinator Barbie

Patinator Barbie Evaluare: 5/10

Joc patinator Barbie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Cea mai cunoscuta papusa Mattel a jucat o scenă frumoasă în cazul în care ea este patinaj cu Ken. Dar această imagine a devenit puzzle, și trebuie să-l completeze în mod corect pentru a putea vizualiza pagina. În această imagine se Barbie îmbrăcat ca o prințesă cu o rochie frumoasă și un pic de coroană. Ken se iau taliei ei și împreună vom face o piruetă de patinaj artistic. Alte două prințese sunt uitam de scena, care este un patinoar în nori, cu un castel de sticlă frumos în fundal și o cai inaripati zboară prin cer. Un puzzle plin de magie și culori.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 61848 de ori online. Clasament 229 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 13316 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 61848 ori
patinator Barbie

Barbie este o papusa din anii '60, care a fost creat de Ruth Handler pentru compania de jucării Mattel. Acesta este papusa cele mai de succes vreodată, și astăzi continuă să fie comercializat pentru fete din întreaga lume. Dar colectori sunt interesați în acest modele de jucărie, care poate costa o mică avere. De asemenea, dacă ați jucat vreodata cu unul dintre aceste păpuși Barbie poate fi acum distra într-un mod distractiv cu acest puzzle pe unul din filmele sale animate. Trebuie să se potrivească fiecare piesă în loc de a descoperi scena a acestui puzzle.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit patinator Barbie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit patinator Barbie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit patinator Barbie , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc patinator Barbie este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit patinator Barbie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

patinator Barbie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136696
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.