Jocuri Online

de vacanţă Barbie

Joc de Barbie

de vacanţă Barbie

De vacanţă Barbie Evaluare: 4/10

Joc de vacanţă Barbie

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Când vremea este bună tuturor ne place să se îmbrace în haine de vară vesele și culori estivale. Barbie se simte la fel, și în acest joc aveți posibilitatea de a decide ce costum va avea astăzi. Puteți pregăti pentru o noapte intr-o zona de vacanta pentru a merge la plaja cu prietenii sau pentru a merge pentru o plimbare cu briza de seară. Ai cele mai bune haine și o varietate de accesorii pentru a crea tinuta Barbie pentru vara. Dacă vă place, de asemenea, să se bucure de vară, nu ezitați și pregătiți-vă să-și petreacă ca Barbie în aceste luni reci de soare si caldura!

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 16825 de ori online. Clasament 1224 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 858 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 16825 ori
de vacanţă Barbie

Barbie este o papusa foarte popular, care a fost creat în anii '60. Deoarece, în plus față de linia sa de jucarii au apărut alte produse, cum ar fi filme, seriale de desene animate, și tot felul de accesorii, cum ar fi genți, pantofi și chiar rochie haine. Ei au venit chiar de păpuși Barbie inspirate, ca acest joc papusa rochie haine de vară, precum și a adăuga mai multe accesorii pentru a fi cele mai noi jocuri video de moda. Dacă vă place, de asemenea, să se îmbrace în stil cu aceste Barbie dress up jocuri vă veți simți ca un stilist adevărat.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit de vacanţă Barbie pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barbie numit de vacanţă Barbie. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit de vacanţă Barbie , şi este legată de Barbie. Noul nostru joc de vacanţă Barbie este unul dintre cele mai bune jocuri de Barbie puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit de vacanţă Barbie, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

de vacanţă Barbie
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Barbie

Machiaj cu Barbie JUCA ►

Machiaj cu Barbie

4
4 din 10 - 36324 voturi
Jucat
253410
ori

Barbie are nevoie de o imagine pentru a seduce aparatul de fotografiat! Pentru a începe să joci cu el, mergeți mai departe și de a învăța și practica cu ea. Alege culoarea ta preferata pentru a feței, părului, ochilor, buzelor și toate accesoriile pentru a face mai frumoasa Barbie. Au un set complet de machiaj pentru a te duci sa vezi culoarea și nuanța pielii care ti se potriveste cel mai bine. Apoi vom merge la salon, cu tunsoarea ș ...

Barbie Puzzle JUCA ►

Barbie Puzzle

6
6 din 10 - 18188 voturi
Jucat
136696
ori

Reconstrui o imagine de mai multe păpuși Barbie. Joc de puzzle Barbie, ai 3 nivele de dificultate de a alege de la. La primul nivel piesele sunt sortate și cu bun simț mesaj. La nivelul doi si trei, va trebui să se rotească bucăți pentru a se potrivi în mod corespunzător cu fiecare alte. Obiectivul este ca imaginea este completă. Mutați porțiuni ale imaginilor să fie plasate în locul potrivit. Trei păpuși Barbie sunt î ...

O zi chimică în casa Barbie JUCA ►

O zi chimică în casa Barbie

4
4 din 10 - 19126 voturi
Jucat
136016
ori

Barbie a avut parte noaptea trecută la domiciliu şi de oameni au părăsit sala de o mizerie şi Barbie trebuie sa curat acum. Ajutor prietenul nostru pentru a colecta. Pentru a face acest lucru, aveţi clivk objet pe care doriţi să mutaţi cu şoarece şi îl mutaţi cu mişcarea şoarece.