Jocuri Online

Rafting Aventura

Joc de barci

Rafting aventura

Rafting Aventura Evaluare: 5/10

Joc rafting aventura

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Evitaţi alge şi roci, atât timp cât posibil, şi să colecteze cât mai multe monede posibil. Încercaţi să obţineţi toate premiile pentru a face bine în diferite categorii. Misca-ti barca cu săgeata cheie.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 19672 de ori online. Clasament 947 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 5.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Evaluare bazat pe 1172 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 19672 ori
Rafting Aventura

rafting, excursie, excitant, evita, monede, pietre,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Rafting Aventura pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Barci numit Rafting Aventura. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Rafting Aventura , şi este legată de Barci. Noul nostru joc Rafting Aventura este unul dintre cele mai bune jocuri de Barci puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Rafting Aventura, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Rafting Aventura
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de barci

Insulei Naufragiat JUCA ►

Insulei naufragiat

4
4 din 10 - 5374 voturi
Jucat
66742
ori

Experiența o aventură pe o insulă după ce a fost naufragiat barca ta, va trebui să găsească o modalitate de a părăsi insula și să se întoarcă la civilizație. Castaway este un joc de aventura simplu să te facă să crezi. Ai supraviețuitor al unui naufragiu în Marea Caraibelor, acum va trebui să găsească drumul înapoi acasă. Faceți clic pe săgeți de culoare roșie pentru a ...

Vikingi Barca JUCA ►

Vikingi barca

5
5 din 10 - 2890 voturi
Jucat
39511
ori

În acest joc, va trebui să colecteze toate elementele pe cale de a câştiga puncte şi se ţine la distanţă de materiale explozive.

Nevoia de Valuri JUCA ►

Nevoia de valuri

5
5 din 10 - 3088 voturi
Jucat
38042
ori

Jocul Need for Waves breathtaking prezintă o varietate de rase. Ia controlul unui super de mare viteza pentru tăiat şi să termin mai întâi. Setea pentru viteza si pericol face jocul mai captivant. Luaţi un nou traseu plin de obstacole într-o perioadă limitată de timp la fiecare nivel. De adversarii "tăietori va sta in drumul tau. Va fi gata până cutii cu astfel de bonusuri ca punctaj, super motoare sau o arma de pe drum. Instrucţiuni: folosi ...