Jocuri Online

Baseball

Juca jocuri de baseball

Jocuri de baseball

Jocuri de baseball, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de baseball

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de baseball

Lovit Home Run în 3D

Joc lovit home run în 3d JUCA ►

În acest joc gratuit pe linie, tot ce trebuie să faceți este să apuca ti bata si a lovit acasă ruleaza unele! Pentru a lovit un smoală, urmăresc șoarece-ul peste minge și apăsați butonul din stânga șoarece, la momentul potrivit pentru a lovi mai puternic. Mai puternic, mai multe lovituri prec ... Citeşte mai mult

Jocuri de [baseball online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [baseball, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de baseball

Nou în baseball

Baseball

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Baseball jocuri online gratuite. Jocuri de baseball, un sport de echipa a jucat între două echipe de nouă jucători fiecare. Simulatoare de baseball. Baza de jocuri cu mingea. Jocul este jucat de lovind o minge cu o bata, mingea este lovit. Aruncă mingea cu bâta pe teren, iar sportivul trebuie să ruleze pe teren încercând să ajungă la bază cât mai larg să dea înapoi la baza de unde a lovit. Realizarea atât de cunoscut și înscrie cursa. Jucatorii apără trebuie să găsească o minge a lovit pentru a elimina jucător care a lovit mingea sau alte concurenți înainte de a ajunge unul dintre primii pentru a obține baze sau înscrie cursa.

Jocuri Online de baseball, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de baseball. Această categorie se referă la baseball jocuri online. simulatoare de baseball unde puteți învăța să joace acest joc și de a face lucruri ca jucătorii fac. obiectivul jocului sau meci este de a înscrie cele mai multe puncte în 9 ori avem un joc. tu nu se poate trage, astfel încât jocul rulează până când nu există un câștigător. sportivii de baseball. jucătorii din domeniu: ulcior, catcher, baseman primul, al doilea rând baseman, al treilea rând baseman, scurtă oprire, fielder stânga, centrul fielder, fielder dreapta și lunetist desemnat. jucători plecati, în scopul de a bat și în cazul în care trei dintre ele sunt eliminate trece apere. site-ul unde te-a lovit diamant și este locul unde alergătorii trebuie să ajungă.. Aici veţi găsi jocuri online de baseball pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de baseball, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de baseball zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.