Jocuri Online

Batman

Juca jocuri de Batman

Jocuri de Batman

Jocuri de Batman, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de Batman

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de Batman

Opt Circuite

Joc opt circuite JUCA ►

În acest joc, va trebui să completeze aceste opt circuite. Pentru a completa aceste circuite, trebuie să alegeţi unul dintre aceste masini (melodie Eroilor, Bat rider mobil, de noapte, o echipă şi Herbie). Utilizaţi tastele săgeată pentru a deplasa.

Jocuri de [batman online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [batman, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de Batman

Nou în Batman

Batman

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Bruce Wayne este Batman, este identitatea secretă a super-erou și lupta împotriva răului, cu ajutorul de Catwoman și Robin. Dark Knight. Aventura Batman. Bruce Wayne. Bruce Wayne este identitatea secretă a super-erou. Jocuri de benzi desenate super-erou, cu ediții în serii diferite de zeci de ani în urmă. Robin este asistentul lui. Batgirl, este fata care însoțește erou.Butler care participă se numește Alfred Pennyworth. Dark Knight este numele noii ediții. Aventurile lui Batman, super-erou de benzi desenate care luptă răul cu personaje ca Riddler, Poison Ivy, Joker și Penguin. Batman locuiește în Batcave și unitățile Batmobile. Construiți gadget-uri și arme pentru a lupta împotriva dușmanilor. Tu nu au puteri speciale, dar talentul său și puterea sunt ceea ce se utilizează pentru a lupta împotriva răului.

Jocuri Online de Batman, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de Batman. Această categorie se referă la joaca jocuri batman, aventuri batman, dark knight. catwoman este o femeie cu o atitudine similară cu super-eroi, dar începe ca raul, apoi se termină prin a fi un erou. bat man, vine într-simbol sa o bata cu aripile deschise pe un fundal galben. se mișcă pe timp de noapte și de a trăi într-o peșteră plină de lilieci. bat jocuri man, unde el trebuie să se lupte cu inamicii răi și proteja pe cei nevinovați. trăiește în gotham city, care este o reprezentare a new york. nu ai nici superputeri, dar după moartea părinților săi în mâinile unui hoț este dedicat pentru a lupta împotriva forțelor răului cu inteligența lui, puterea și dexteritate. bruce wayne este batman și este un milionar.. Aici veţi găsi jocuri online de Batman pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de Batman, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de Batman zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.