Jocuri Online

Bejeweled

Juca jocuri de Bejeweled

Jocuri de Bejeweled

Jocuri de Bejeweled, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de Bejeweled

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de Bejeweled

Infricosator Bejeweled

Joc infricosator bejeweled JUCA ►

Acest joc este o versiune a Bejeweled, dar trebuie să vă conectaţi în orizontale sau verticale trei sau mai multe zombie de acelaşi tip. Zombi sunt cifrele legendar în regiunile unde acesta este practicat cultul voodoo. Obiectivul acestui joc este de a schimba un element cu un element adiacent pentru a forma un lanţ ori ... Citeşte mai mult

Jocuri de [bejeweled online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [bejeweled, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de Bejeweled

Nou în Bejeweled

Bejeweled

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Diamond Mine. Bejeweled juca online. Crearea unei trei-în-o linie de rând-de piese identice. Linii de pietre identice, într-un singur schimb. Jocuri, cum ar Bejeweled alinia cifre identice sau similare în linii. Linii de bijuterii și cifre egale și astfel se anulează reciproc și despre ecran. Juca Bejeweled on-line. Inteligenta si viteza de a face linii de trei elemente similare, atunci aceste elemente dispar și pentru a muta pe ecran. În cazul în care mai multe elemente sunt similare în cadrul grupului, acestea dau mai multe puncte și de a obține premii suplimentare. Puteți alinia lucrurile sunt foarte diferite și tema, cum ar fi fructe, bijuterii, bomboane, jucării, obiecte, sport, forme și multe altele. Trebuie să fie foarte rapid pentru a rezolva aceste linii curând. Versiuni gratuite de jocuri ca Bejeweled.

Jocuri Online de Bejeweled, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de Bejeweled. Această categorie se referă la jocuri ca bejeweled, pentru a face grupuri de identice sau similare obiecte pentru a le face să dispară și să ne dea puncte. versiuni gratuite ale programelor care taxa pe alte site-uri, aici ele sunt gratuite. mutare cifrele cu degetul sau mouse-ul pentru a crea o aliniere de aceleași forme și astfel acestea dispar. primi puncte pentru a face grupuri de lucruri similare. trebuie să fie inteligent și rapid pentru a defila prin niveluri la care cifrele sunt mult mai dificil de grup, deoarece există mai multe tipuri diferite și vei avea mai putin timp pentru a juca la fiecare nivel. Începe rapid pentru a finaliza cât mai multe niveluri cât posibil, cât mai curând posibil.. Aici veţi găsi jocuri online de Bejeweled pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de Bejeweled, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de Bejeweled zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.