Jocuri Online

Străinii Omnitrix

Joc de Ben 10

Străinii Omnitrix

Străinii Omnitrix Evaluare: 6/10

Joc Străinii Omnitrix

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Iti place sa faci puzzle-uri? Trebuie să completeze o imagine de vedeta din serialul nostru preferat de desene animate. În acest joc va trebui să completeze o serie de puzzle Ben10 acest lucru va avea pentru a selecta piesa și puneți-l pe site-ul dvs., împreună cu o altă piesă pentru a completa imaginea. Când puneți două piese sunt împreună, ele sunt plasate automat. Final, veți vedea o imagine de protagonist al seriei. Este un puzzle care este valabil pentru toate vârstele, puteți controla numărul de piese care împarte scena de deschidere.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 32850 de ori online. Clasament 541 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 2488 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 32850 ori
Străinii Omnitrix

Protagonistul a imaginii, este eroul unei serii de desene animate, care sunt făcute în America. Sunt furnizate pe diferite canale de televiziune din întreaga lume. Eroul luptă cu forțele răului. Prin știința geneticii este transformat într-o ființă gigant, un monstru care are puterea de a lupta împotriva răului. Dușmanii Ben 10 încearcă să cucerească umanitate și să fure pistolul lui Ben 10 putere, care este ceasul poartă. Străinii împotriva oamenilor într-o idee clasica de povești pentru copii.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Străinii Omnitrix pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Ben 10 numit Străinii Omnitrix. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Străinii Omnitrix , şi este legată de Ben 10. Noul nostru joc Străinii Omnitrix este unul dintre cele mai bune jocuri de Ben 10 puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Străinii Omnitrix, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Străinii Omnitrix
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Ben 10

Patru braţe străin de Ben 10 JUCA ►

Patru braţe străin de Ben 10

5
5 din 10 - 18348 voturi
Jucat
170807
ori

Puzzle de imagini de patru brate, un străin de Ben Tennyson. Atunci când pe cale de dispariție activi ceas, ceea ce face o combinație de ADN prin genetica și transformat într-o serie de monștri. În acest joc va trebui să completeze un puzzle Ben10 desene animate serie pentru aceasta trebuie să selectați piesa si uita-te printre alt loc pentru a pus-o. Când puneți două piese sunt împreună, fie plasate în mod automat ca unul. Trebuie s&# ...

extraterrestru forţa a lui Ben JUCA ►

Extraterrestru forţa a lui Ben

6
6 din 10 - 19056 voturi
Jucat
130696
ori

Ești o prezintă aventurile Ben 10? Vrei să te joci cu el? În acest joc va trebui să completeze un puzzle cu o imagine de protagonist al seriei animate Ben 10, care luptă cu forțele răului. Pentru a completa imaginea, trebuie să selectați o piesă și căutare printre altele, pentru a da site-ul dvs. și partea de loc de partea. Când puneți două piese sunt împreună, ele sunt plasate automat. Imaginea este o scenă ...

Culoare o Imagine a Străinilor JUCA ►

Culoare o Imagine a Străinilor

4
4 din 10 - 6070 voturi
Jucat
80239
ori

În acest joc, trebuie să culoare o imagine de Humongousaur, brainstorming şi Echo Echo. Să picteze imagini, trebuie să faceţi clic pe o culoare şi după ce faceţi clic pe un element al imaginii, cu culoare care a fost aleasă de tine, de mousuri. Acest trei personaje fictive sunt străinilor care sunt utilizate de Ben 10.