Jocuri Online

străin sălbatic mutt de Ben

Joc de Ben 10

străin sălbatic mutt de Ben

Străin sălbatic mutt de Ben Evaluare: 6/10

Joc străin sălbatic mutt de Ben

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Un joc special pentru fanii din seria Ben 10. În acest joc va trebui să completeze un animal puzzle Ben10 serie de desene animate imagine. Unul dintre monștrii bune din seria de televiziune. Pentru a câștiga jocul pe care trebuie să selectați o parte, arata, printre altele, care este unul care se potrivește și face locul lor în imagine. Când puneți două piese sunt împreună, vor fi plasate în mod automat. Ai termina jocul atunci când aveți toate piesele împreună. Vrei pentru a ajuta eroul nostru în lupta sa împotriva forțelor răului?

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 50679 de ori online. Clasament 314 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 6.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Evaluare bazat pe 4210 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 50679 ori
străin sălbatic mutt de Ben

In acest joc se poate controla nivelul de dificultate. Puteți face puzzle mai ușor sau mai dificil de numărul de piese în care imaginea originală este împărțit. Trebuie să alegeți nivelul de joc de la început, va fi mai ușor sau mai greu dacă aveți mai multe piese. Câteva piese de puzzle este foarte recomandat pentru copii. Unul cu multe piese este o provocare intelectuală, așa să fie mai bine numai pentru adulți. Dacă sunteți un încercări de curajos pentru a face jocul în cel mai dificil. Ajuta Ben pentru a învinge dușmanii săi, care sunt, de asemenea, dușmanii întregii omeniri, pentru că ei provin dintr-o altă lume, pentru a cuceri.

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit străin sălbatic mutt de Ben pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Ben 10 numit străin sălbatic mutt de Ben. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit străin sălbatic mutt de Ben , şi este legată de Ben 10. Noul nostru joc străin sălbatic mutt de Ben este unul dintre cele mai bune jocuri de Ben 10 puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit străin sălbatic mutt de Ben, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

străin sălbatic mutt de Ben
ÎNAPOI

mai jucate jocuri de Ben 10

Patru braţe străin de Ben 10 JUCA ►

Patru braţe străin de Ben 10

5
5 din 10 - 18348 voturi
Jucat
170807
ori

Puzzle de imagini de patru brate, un străin de Ben Tennyson. Atunci când pe cale de dispariție activi ceas, ceea ce face o combinație de ADN prin genetica și transformat într-o serie de monștri. În acest joc va trebui să completeze un puzzle Ben10 desene animate serie pentru aceasta trebuie să selectați piesa si uita-te printre alt loc pentru a pus-o. Când puneți două piese sunt împreună, fie plasate în mod automat ca unul. Trebuie s&# ...

extraterrestru forţa a lui Ben JUCA ►

Extraterrestru forţa a lui Ben

6
6 din 10 - 19056 voturi
Jucat
130696
ori

Ești o prezintă aventurile Ben 10? Vrei să te joci cu el? În acest joc va trebui să completeze un puzzle cu o imagine de protagonist al seriei animate Ben 10, care luptă cu forțele răului. Pentru a completa imaginea, trebuie să selectați o piesă și căutare printre altele, pentru a da site-ul dvs. și partea de loc de partea. Când puneți două piese sunt împreună, ele sunt plasate automat. Imaginea este o scenă ...

Culoare o Imagine a Străinilor JUCA ►

Culoare o Imagine a Străinilor

4
4 din 10 - 6070 voturi
Jucat
80239
ori

În acest joc, trebuie să culoare o imagine de Humongousaur, brainstorming şi Echo Echo. Să picteze imagini, trebuie să faceţi clic pe o culoare şi după ce faceţi clic pe un element al imaginii, cu culoare care a fost aleasă de tine, de mousuri. Acest trei personaje fictive sunt străinilor care sunt utilizate de Ben 10.