Jocuri Online

Biliard

Juca jocuri de biliard

Jocuri de biliard

Jocuri de biliard, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de biliard

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de biliard

rege de biliard

Joc rege de biliard JUCA ►

Joc clasic de biliard de 9 bile, jucătorul trebuie să joace în conformitate cu normele de biliard, bila albă trebuie să lovească de altă parte, pentru a le pune în găuri fără buzunar bila neagră. Pentru a juca trebuie să punctul de mouse-ul în cazul în care doriți să plasați ... Citeşte mai mult

Jocuri de [biliard online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [biliard, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de biliard

Nou în biliard

Biliard

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Simulatoare biliard online, pentru a juca ca pe o masă, calcula loviturile cu tac și să ia bilele în buzunare. Cele mai bune jocuri de biliard gratis. Mese de biliard. Biliard este un sport de precizie care este jucat pe o masă de biliard. Cu un băț numit tac, bile sunt lovit. Marginile de masă sunt elastice. Un tabel poate avea buzunare care bilele de vin sau nu. Jocuri întotdeauna încep cu bile tac lovind. Inițial fildeș au fost astăzi sunt realizate din materiale sintetice, care arata ca aceasta. Simulatoare de biliard online. Pentru a juca ca și cum ai fi într-o sala de biliard virtuale. Pentru iubitorii de biliard, care a devenit olimpic. Ia tac virtuale și obiectiv cu atenție, trebuie să faci ceva foarte dificil. Aflați trigonometrie, controlează forța, scop bine, găsi puterea de care aveți nevoie și să obțină că nu este nici o minge pentru a câștiga jocul. Sport tac, de asemenea, cunoscut sub numele de biliard varietate de sport de jocuri de indemanare jucat cu un tac folosit pentru a lovi bilele de biliard. Jocuri de jucat pe o masă de biliard.

Jocuri Online de biliard, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de biliard. Această categorie se referă la jocul este bazat pe ce a fost lovit de minge pentru a reciproc și cu benzi. cele două variante ale acestui joc mai populare, cu biliard și piscină franceze. primul este jucat cu două bile albe, iar al doilea are buzunare în care trebuie să buzunar toate bilele colorate. există și alte variante din alte țări, dar două dintre cele mai populare sunt cele. bilele trebuie să se deplaseze în jurul mesei și să carom mod liber cu altele. jocuri carambola. jucătorii trebuie să aibă o mulțime de aptitudini în scopul de a câștiga un joc. campionate și competiții de acest sport au premii de milioane. jocuri de jucat pe o masă de biliard carambol.. Aici veţi găsi jocuri online de biliard pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de biliard, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de biliard zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.