Jocuri Online

Bowling 3D

Joc de bowling

Bowling 3d

Bowling 3D Evaluare: 4/10

Joc bowling 3d

Îţi place? Doar faceţi clic pe!
Comentează!
Votează!
Pin It!
Delicious
Descriere:

Pentru toti fanii de bowling. În acest joc, puteţi să vă schimbaţi punctul de vedere al bowling, fără a afecta circulaţia mingea. Pentru a arunca mingea, va trebui să utilizaţi bara de spaţiu. După stabilirea poziţiei de minge, din nou, să-ţi dea puterea pe care îl doriţi, şi cea de-a treia pentru a seta unghiul de plecare a mingii. Mult noroc pe rula.

De ori a jucat:

Acest joc a fost jucat 115892 de ori online. Clasament 94 a cele mai bune jocuri online.

Evaluare

Ne place să ştiu ce jucători cred că de fiecare joc. Acest joc are o evaluare a altor jucători de 4.

Evalua acest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Evaluare bazat pe 9132 opinii ale utilizatorilor

JUCA
Jucat 115892 ori
Bowling 3D

popice, minge, popicarie, bowling,

Despre ce este acest joc? Acesta este un joc online numit Bowling 3D pentru browser-ul dvs., fără a fi nevoie să descărcaţi sau să instalaţi nimic, este complet sigur. Pe acest site veti putea juca gratuit acest joc flash de Bowling numit Bowling 3D. Şi amintiţi-vă acest lucru este un joc online numit Bowling 3D , şi este legată de Bowling. Noul nostru joc Bowling 3D este unul dintre cele mai bune jocuri de Bowling puteţi găsi şi vă puteţi împărtăşi cu prietenii şi contactele de pe reţelele sociale. Acesta este un joc online si joc video numit Bowling 3D, pe care vă invităm să joace, se bucura si de a invata despre ea, precum şi să împărtăşească în comentariile şi cu prietenii pe retelele sociale.

Bowling 3D
ÎNAPOI

Mai jucate jocuri de bowling

Turneu de Bowling JUCA ►

Turneu de bowling

5
5 din 10 - 3204 voturi
Jucat
45834
ori

În acest joc, aveţi de gând să joace bowling cu bile de culori. Bilele roşii sunt 50 de puncte, bilele albastru sunt 100 de puncte, bilele verzi sunt 150 de puncte, bilele galben sunt 200 de puncte şi bilele gri sunt 250 de puncte. Regulile jocului: 1. Trebuie sa directă la punctul în care aveţi de gând să arunce mingea, de mişcarea mousuri. 2. Trebuie să calculeze traiectoria mingii, făcând clic cu mousuri. 3. Ai pentru a calcula puter ...

Bowling Berze JUCA ►

Bowling berze

5
5 din 10 - 2764 voturi
Jucat
43766
ori

În acest joc, tu eşti o pisică şi va trebui să arunce o minge de bowling pentru a trage berze. Tu pulsul mousuri butonul stâng, atunci când vedea că puteţi trage mai multe berze.

Asha Mini Bowling JUCA ►

Asha mini bowling

6
6 din 10 - 2424 voturi
Jucat
28154
ori

Prinde mingea cu mouse-ul şi rola de bowling minge-a lungul benzii de a trage toate fleacuri jos.