Jocuri Online

Bratz

Juca jocuri de Bratz

Jocuri de Bratz

Jocuri de Bratz, astfel încât să te poţi distra în fiecare zi pe site-ul nostru, fără a instala sau descărcarea ceva. Zona dvs. de agrement şi de divertisment on-line.

Jocuri online de Bratz

Comentează!
Votează!
Distribuie!
Delicious
Joc recomandat de Bratz

Bratz: păpuşi de modă

Joc bratz: păpuşi de modă JUCA ►

În acest joc, selectaţi rochie, pantaloni, bluza, pantofi şi accesorii care le doriţi pentru moda fata, făcând clic pe şoarece cu dumneavoastră. Faceţi clic din nou pentru a pune hainele de pe dulap şi să facă o altă alegere, făcând clic pe haine pe care îl doriţi.

Jocuri de [bratz online pentru a juca gratuit în limba română şi de jocuri flash de [bratz, să se joace cu cele mai noi jocuri în fiecare zi

Jocuri gratuite de Bratz

Nou în Bratz

Bratz

Joaca jocuri online gratuite de în limba română. Activități de moda, dragoste sau te distrezi cu personajele din colecția de păpuși Bratz. Ele sunt o colecție de păpuși ca fetele cu moduri foarte izbitoare. Această colecție a schimbat conceptul de păpușă, care a avut până atunci, a fost com papusa Barbie dulce și cu multe stereotipuri. Aceste păpuși au fost de sex feminin, dar activ, agresiv. Moderne, sportivi, independente. Ei au schimbat conceptul care a avut până în prezent să devină un punct de referință pentru fete. Interesat de moda. Cu garderoba mult moderne. Jocuri pentru a te îmbraci Bratz. Jocuri Makeover Bratz. Principalul Bratz sunt Cloe alb, Yasmin este hispanic, este Jade din Asia și Sasha este african american.

Jocuri Online de Bratz, care sunt cu adevărat amuzant pentru a juca gratuit jocuri flash de Bratz. Această categorie se referă la păpuși bratz sunt caracterizate prin capetele lor mari. ei au ochii foarte mari, migdalati, buzele mari, în formă de un nas mic, un corp scurt. toate cursele sunt reprezentate în ele. ei poartă foarte la modă și purta o mulțime de machiaj. cele cinci personaje principale au fost yasmin, sasha, cloe, jade și meygan. acesta este un model bazat pe moda urban. femeile independente și active. linii foarte moderne. formulare feminin, dar cu accent mai mare pe moda si aspectul. există, de asemenea, o colectie care sunt figuri de băieți. ele sunt fetele jucăria preferată a jumătate din lume și a eclipsat alte păpuși care au fost vândute pentru totdeauna. personajele au fost actorii din filme diferite, seria de desene animate și diverse jocuri video produse în numele lor. ele rămân o colecție de popular ca o jucărie pentru fete și sunt încă vândute.. Aici veţi găsi jocuri online de Bratz pentru a juca în limba română, fără a fi nevoie să instalaţi sau să descarce ceva de pe computerul dvs., conţinutul noastre sunt 100% sigure. Nou jocuri de Bratz, care sunt actualizate în fiecare zi şi de cele mai bune jocuri pentru copii. Jocuri gratuite de Bratz zi cu zi şi de jocuri video pe care le puteţi utiliza de la computer şi să le împărtăşeşti cu prietenii si contactele de pe reţelele sociale precum Facebook, Twitter sau Google Plus.